| |

АНТИКОРУПЦИСКА ПОВЕДУВА ПОСТАПКА ЗА ИМЕНУВАЊА ОД ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ИВАНОВ

Државната комисија за спречување на корупција отвори постапка за именувањата во Армијата од страна на претседателот Ѓорге Иванов. Станува збор за именувања од шефот на државата објавени во Службен весник по распишувањето на претседателските избори.

Извор: Алсат МСлични Објави