| |

Д-р Врабевски зеде учество во панел организиран од Дипломатскиот институт на бугарското МНР и здружението „Бугарска платформа за меѓународен развој“

Првиот човек на фондацијата „Бугарска памет“ д-р Милен Врабевски зеде учество во денешниот панел „Партнерство со граѓанското општество за спроведување на бугарската помош за развој и хуманитарна помош“, организиран од Дипломатскиот институт на министерот за надворешни работи и здружението „Бугарска платформа за меѓународен развој“.

Во рамките на своето излагање, д-р Врабевски раскажа за активностите на Фондацијата Бугарска памет и за нејзината посветеност на развојот и поддршката за земјите од Западен Балкан.Слични Објави