(ФОТО) БУГАРИТЕ ЌЕ САКААТ ДА ГО „ПРИСВОЈАТ“ И НОВИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СЕВЕРЕН КИПАР

//

Историјата молчи дали новиот претседател на непризнаената република Северен Кипар е од бугарско потекло, но да не губиме надеж во некоја следна емисија колегата Васко Ефтов можеби ќе изненади пријатно со некоја поопсежна анализа.

Претходна статија

(ГИФ) КАКО БИ ИЗГЛЕДАЛА ФОРАТА ПРОДАЈ МИ ГО ПЕНКАЛОТО НА ЗЕЛЕНО ПАЗАРЧЕ

Следна статија

(ВИДЕО)НЕМА РАЦЕ И КОЛЕНА НО Е ТИК ТОК ЅВЕЗДА

Најново од #БолиНаМајка