|

Сахарски песок над Хрватска

Над Хрватска утрово можеше да се забележи сахарски песок.

Сето тоа можеше да се види на сателитските снимки, а токму поради тоа небото може да биде облачно некаде, објави Индекс.хр.

Слични Објави