ЈСП: УТРЕ ЌЕ БИДАТ ДЕЖУРНИ БИЛЕТАРНИЦИТЕ НА ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР, ЗЕЛЕНО ПАЗАРЧЕ И ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

„Ве информираме дека утре, среда (15.07.2020 година), дежурни ќе бидат три билетарници.

Од 7 до 19.30 часот ќе работат билетарниците на Транспортен центар и Зелено пазарче, а од 7 до 13 часот, отворена ќе биде билетарницата во Ѓорче Петров“, стои во соопштението на ЈСП.