К. СИНАДИНОВСКА: СО ПАРТИСКИ ПРОФЕСОРСКИ ТИТУЛИ НЕ СЕ СТИГНУВА ДО ШАНГАЈСКА ЛИСТА

Со професорски титули добиени преку партиска, не се стигнува до Шангајска листа.
Во дувлата на надри-експерти, готови да бранат “македонштина” на секоја ТВ дебата, треба да размислат околу врската помеѓу идентитетот и образованието.
И потоа да фатат метла.

facebook статус на новинарката Катарина Синадиновска.