| |

КАЕВСКИ ЕМ СИ ГЛЕДА РАКОМЕТ СО ШЕФОТ, ЕМ МУ ТЕЧЕ ДНЕВНИЦА

Моментот кога ќе ги споиш работата и задоволството во неочекувано добра комбинација…

Не знаевме дека следењето на македонската ракометна репрезентација во вакво отмено друштво (со најмокниот човек во државата) е напор што треба да биде платен со парите на граѓаните

Слични Објави