| |

КОМИТИ: РЕПРЕСИВНИОТ РЕЖИМ Е ПУШТЕН НА НАЈЈАКО!

Секојдневно добиваме информации за упади во домовите на наши членови, каде очигледен таргет е да се пронајдат капацитети за производство на оружје и распрскувачки материјали?!?
Се бара производство и пуштање во промет на опојни дроги и психотропни супстанции?!?!?!
Толку многу упади, повторени и повторени но ниту еден единствен пат не е пронајдено ништо…Како тоа одеднаш имате такви сомнежи, и од каде таа упорност? На што се темели сето тоа?
Толку сте отуѓени од нас Македонците што нималку страно не ни е помислата дека следно што ќе направите е да подметнувате за да ги оправдате ресурсите кои ги трошите каде непријател на Македонија не постои, туку само непријател на непријателот…
Истовремено судовите штанцаат од ракав пресуди, па на тенденциозните пресуди каде наши членови се инволвираат без никакви докази, се додаваат и калемат дополнителни пресуди од граѓански парници со неверојатни суми! Зарем самите поверувавте во лагите кои упорно ги лиферувавте за Руските рубљи канализирани преку ваши блиски соработници од Солун? (или по ваше тесалоники), па сега ‘овие комитиве имаат пари да го полнат буџетот’ и да скапуваат по станици!?!
Се мешаат луѓе од военото разузнавање при носењето судски одлуки?!?
Ќе престане ли некогаш оваа тортура која селективно и константно се спроведува врз нашето членство? И зошто нема?
Македонецот е осудуван од Македончето кое го контролира репресивниот систем, затоа што првиот едноставно се чувствува така без никаков деминутив или комплекс на ниска вредност…
Зарем мислите дека сликата поставена како насловна на оваа страна е само текст напишан на најлонска фолија без никакво значење, затоа што ‘хартија трпи се’? 
Уф, зарем толку многу ја промашувате суштината?
#Мобилизација#ЦрвеноЦрнаРеволуција#ЗаМакедонијаСлични Објави