КОМУНИСТИТЕ НИ ГО СМЕНИЈА КАЛЕНДАРОТ, НО НЕ УСПЕАЈА ДА НИ ЈА ИЗБРИШАТ МЕМОРИЈАТА!

//

И да не забораваме, пред 116 години на овој ден нашите дедовци со оружје во рака се кренаа против турското ропство! Комунистите ни го сменија календарот, но не успеаја да ни ја избришат меморијата!
Илинден бабо, Илинден, за нас бабо ВЕЛИГДЕН, напиша на својата официјална facebook страна, претседателот на Граѓанско Демократска Унија- ГДУ, Петар Колев.

Претходна статија

ЗА РАЗВОЈ НА СЕЛАТА ДРЖАВАТА НА ИСТОКОТ МУ ДАВА БЛИЗУ 11 МИЛИОНИ ДЕНАРИ

Следна статија

ПОДМЕТНАТА БОМБА ВО КАФУЛЕ ВО ПРИЛЕП ЗА ВРЕМЕ НА „ПИВОФЕСТ“

Најново од Вести