„МАКЕДОНСКИ ЖЕЛЕЗНИЦИ ТРАНСПОРТ“ СО НАД 70 МИЛИОНИ ЕВРА ДОЛГ

//

„Македонски железници транспорт“ лани заврши со загуба од речиси 8 милиони евра, а претходната година беше во минус од 8,2 милиони евра, јавува Фактор.

Од Фактор коментираат дека е застрашувачки фактот што оваа државна компанија, има акумулирана загуба од 70,7 милиони евра и вкупни обврски кои достигнуваат 90 милиони евра.

Претходна статија

ЌЕ СЕ РАЗГЛЕДУВА БАРАЊЕ ЗА ЗАБРАНА НА ЧУВАЊЕ СВИЊИ ВО СЕЛСКИ ДОМАЌИНСТВА

Следна статија

ФУРКАН САЛИУ: ДРАГИ СУДИИ И ОБВИНИТЕЛИ, 10 ГОДИНИ ВЕ СИЛУВАА МИЈАЛКОВ, ГРУЕВСКИ, МАНЕВСКИ, А СЕГА И ВАШАТА КОЛЕШКА КАТИЦА

Најново од Вести