|

МАЛОЛЕТНИК ТЕШКО ПОВРЕДЕН ПРИ ПАД ОД МОТОР

Петнаесетгодишен малолетник од село Бараково е тешко повреден при пад од мотор, во близина на крстосницата за с.Света.

Според информациите, тој изгубил контрола над мопедот „хамачи“ и паднал. За настанот бил известен Јавен обвинител.

Слични Објави