„МОЈДДВ“ ДОСТАПНА И ЗА КОРИСНИЦИТЕ НА АЈФОН

//

Сопствениците на „Ајфон“ од денеска можат да ја преземат апликацијата „МојДДВ“.

Досега таа за нив беше недостапна поради строгите и рестриктивни правила што се применуваат во ај-стор, сервисот за преземање на апликации.

Претходна статија

СДСМ: СТРАНСКИТЕ ГРИНФИЛД ИНВЕСТИЦИИ ЗГОЛЕМЕНИ ЗА 200 ОТСТО, ВРАБОТЕНИ СЕ 50.000 ГРАЃАНИ ЗА ДВЕ ГОДИНИ

Следна статија

ТАРАВАРИ ЗА ИНСПЕКТОРОТ ИЛИЕВСКИ: МЕСТО ДА ГО ОХРАБРАТ И ПОДДРЖАТ, ОНИ ГО КАЗНУВААТ

Најново од Вести