|

Никола Јакимоски го фати Светиот крст во Охрид

Никола Јакимоски од Охрид го фати Светиот крст во водите на Охридското езеро.

Утрово крстот беше положен во осветените води кај градското пристаниште во Охрид.

Како и секоја година, илјадници верници од Македонија се дојдени во Охрид за да присуствуваат на овој свет чин.Слични Објави