|

РАШКОВСКИ ГО ПОВИКА НАЌЕ ЧУЛЕВ НА ТВ ДУЕЛ

„Правните дилеми треба да оставиме да ги решаваат оние кои за тоа се задолжени: полиција, обвинителство, суд.Политичката дебата ако може и да се нарече дебата која се отвори може да се разјасни преку политички дуели. Ќе заврши мојот ако после се може да се нарече одмор, па нека повели ВМРО-ДПМНЕ преку оној кој ме повика, поранешниот министер Наќе Чулев, да дојде и да дебатираме. Не само за ова. За се што до сега ме обвинуваа.“, вели поранешниот генерален секретар на Владата, Драги Рашковски во изјава за Канал 5.Слични Објави