ВИДЕО: МУСЛИУ ДО ГРЧЕВА: АКО СТЕ ТОЛКУ СИГУРНА ДЕКА ГРАЃАНИТЕ ЌЕ ГЛАСАТ ПРОТИВ РЕФЕРЕНДУМОТ, ЗОШТО ПОВИКУВАТЕ НА БОЈКОТ

//
Претходна статија

СДСМ: ОДЛУКИТЕ НА ГРАЃАНИТЕ НА РЕФЕРЕНДУМОТ ЌЕ БИДАТ КОНЕЧНИ

Следна статија

ВО МЕПСО СÈ Е ИСТО САМО ФОТЕЛЈИТЕ И ФОТЕЛЈАШИТЕ СЕ МЕНУВААТ

Најново од Вести

(Фото) Вандалски акт или фотошоп- кој успеа да избрише буква од името на македонистичкиот клуб во Благоевград, напишано од внатрешната страна на излогот на клубот?!

Организацијата „Нов Асном“ денеска преку соопштение испратено до медиумите во РС Македонија се обиде да направи