| |

(ВИДЕО) УЧЕСНИТЕ ВО ПРОТЕСТОТ ПРОТИВ СЛУЧАЈОТ МОНСТРУМ ПОЧНАА ДА ФРЛААТ КАМЕЊА ПО ПОЛИЦАЈЦИТЕ

Демонстрантите од протестот против пресудите од случајот монструм започнаа да фрлаат камења врз полицајците од кордонот кои им го попречуваат патот кон судот.

Слични Објави