ЗАШТИТА И ПОСТАПУВАЊЕ СО ХРАНА ЗА ВРЕМЕ НА КОРОНА ВИРУС ЗА ВАС И ВАШИТЕ МИЛЕНИЧИЊА

//

Општина Битола, во соработка со Универзитетот „Св. Климент Охридски”, кој ги вклучи капацитетите на своите професори, изработија два едукативни плакати. Плакатите имаат за цел да ги информираат граѓаните во однос на превенција за заштита и постапување со храна во состојба на корона вирус, како и за домашните миленичиња во состојба на корона вирусот. Прочитајте ги и дознајте повеќе за препораките на стручните лица.
Едукативните плакати ќе бидат поставени на видливи места низ градот.

Претходна статија

УАПСЕН РАДОВИШАНЕЦ КОЈ ПОБЕГНАЛ ОД СТРУМИЧКИОТ ЗАТВОР

Следна статија

ТОТАЛ ТВ ДЕЛ ОД UNITED GROUP ДОНИРА 100.000 ДОЛАРИ ЗА БОРБА ПРОТИВ КОРОНА ВИРУСОТ

Најново од Вести