ТЕЛО ЛЕТО 2018

Забава Магазин Убавина&Здравје

Не ви испадна планот за секси тело за на плажа? Почнавте со вежбање во јуни, а теретана „еве сега од понеделник“? Нормално дека ништо од летна гардероба не ве собрира и секое утро на пробување панталони се осеќате вака: