ЗНАМЕТО ОД КУТЛЕШ РАЗВИOРЕНО ВО СОЛУН

Вести Истакнато Македонија

Денес група на млади македонски навивачи (десничарски активисти) објави слика од развиерено знаме со Кутлешот на тврдината во Солун, со порака да се бојкотира референдумот кој ќе се оддржи на 30ти Септември.