ONE LOVE TOUR ВО СТРУМИЦА

Вести Истакнато Македонија

Во рамки на фестивалот Strumica Open Fest , вчера во Струмица се оддржа концертот во рамките на турената ONE LOVE, чија што цел е зближување на Македонија и Бугарија со јазикот на љубовта.  На концертот настапија Оратница од Бугарија, Некст Тајм, Графа а главниот спектакл на вечерта беше настапот на Слаткаристика. Повеќе од илјада струмичани уживаа во песните на познатите изведувачи од двете земји.