| |

БЕЗ СТРУЈА ДЕЛОВИ НА ГАЗИ БАБА

Поради технички зафати во дистрибутивната електромрежа, без електрична енергија ќе останат на 13.01.2020 година (понеделник) од 9 до 12 часот корисниците од поголемиот дел од селото Виниче (општина Гази Баба).

Слични Објави