Без струја делови од Скопје

/

Од „ЕВН Македонија“ АД известуваат дека денеска без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 8 до 16 часот корисниците од улиците Јоаким Крчовски, Алберт Станиќ и Прохор Пчински, дел од корисниците од Старата чаршија, објектот на хотел „Буши“, како и дел од корисниците од улицата Самуилова (општина Центар);– во периодот од 9 до 16 часот корисниците од улицата Орце Николов бр. 147, објектите на Агенцијата за станбен и деловен простор, ресторанот ДМ, корисниците од улицата Орце Николов на потегот од улицата Рузвелтова до улицата Донбас лоцирани на страната на ресторан ДМ и ПУИК, како и објектот на тобакото лоциран на крстосницата со улицата Рузвелтова (општина Центар).

Претходна статија

Беса Транс: Не сме шверцувале нафта со автобусот

Следна статија

Јовески: Видов туби на местото на несреќата, но не беа изгорени

Најново од Вести