| |

ЦАР ФУРКАН ГИ ФАТИ ЗАЕВ И ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ЃОРЧЕ АЛЕКСАНДАР НАУМОВСКИ ВО ЛАГА

Револтирана жена од Ѓорче Петров, ги праша премиерот Зоран Заев и градоначалникот на Ѓорче Петров, Александар Наумовски каде се улиците и троатарите, градинките и канализацијата што ги ветиле пред избори.

Премиерот од своја страна рече дека изјавата на жената е исценирана работа, и дека улицата кај што живeе таа е асфалтирана. Колегата Фуркан Салиу ја однесе жената во автомобил за да му покаже каде живее, и таа го однесе на улица што не е асфалтирана и нема никаква канализација.

Слични Објави