Бесплатен јавен превоз во Скопје и прекин на градежните активности поради аерозагадувањето

//

Од денес јавниот превоз во Скопје повторно е бесплатен поради високото аерозагадување, соопшти на пресконференција градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов, додавајќи дека

Повеќе

Поплава на аеродромот „ЏФК“ во Њујорк: Евакуиран е меѓународниот терминал, одложени се летовите

//

Протекувањето на вода на аеродрмот „ЏФК“ во Њујорк предизвикало поплава во делот за багажот, по што неколку летови на терминалот четири биле

Повеќе