СДСМ предлага намалување на патните трошоци за пратениците

//

Пратеничката група на СДСМ поднесе инцијатива за намалување на патните трошоци на пратениците, информираше координаторот Томислав Тунтев на денешниот брифинг со новинарите.

Повеќе

Димитров се сретна со Жан-Кристоф Белиард, заменик генерален секретар на Службата за надворешни работи при ЕУ (EEAS)

//

Министерот за надворешни работи Никола Димитров се сретна со Жан-Кристоф Белиард, заменик генерален секретар на Службата за надворешни работи при ЕУ (EEAS).

Повеќе

Со пари од проектот „Скопје 2014“ ќе се поставуваат енергетски ефикасни фасади

//

Енергетски ефикасни фасади во сите средни училишта во Скопје ќе бидат изградени со средствата од проектот „Скопје 2014“, најави градоначалникот Петре Шилегов.

Повеќе