Д-Р ЛАЗАРОВ: ДОДЕКА СТЕ НАСЕКИРАНИ ЗА БЕЈРУТ ВО ОХИС ИМА ТОКСИЧЕН МАТЕРИЈАЛ ШТО МОЖЕ ДА ГО ПОКОСИ ПОЛОВИНА СКОПЈЕ

//

„Додека сте насекирани за Бејрут:

Во Охис има 14 тонска цистерна со винил хлорид која стои така непроверена и оставена со години а може да му направи на Скопје масакр со многу повеќе жртви од Бејрут.

Германци не сакаат да дојдат ниту увид да извршат од што е лудо опасно и несоодветно оставена крајно токсична содржина, која може да го покоси пола град!“, напиша на својот профил на социјалната мрежа facebook д-р Ненад Лазаров.

Претходна статија

МНР: ВО ЕКСПЛОЗИЈАТА ВО БЕЈРУТ ЗАСЕГА НЕМА НАСТРАДАНИ МАКЕДОНСКИ ДРЖАВЈАНИ

Следна статија

ГРАДСКАТА ПЛАЖА ГОРИЦА 3 СЕ ПРЕПОРОДИ КАКО ЛАЗАР (МОЈСОВ)

Најново од Вести