|

Д-р Пановски до Филипче: Ова студентите од втора година по медицина го знаат

Пациентие кои прележале Ковид 19 и кои имаат виоски антитела не треба да се вакцинираат. Д-р Пановски му порача на Филпче дека тоа го знаат студенти од втора година по медицина, а не врвните експерти на кои се повикува Министерството за здравство.

-Еве од втора година медицина, секој студент што го знае, нека одговорат врвните експерти на кои се повикува Министерството за здравство. ИгГ заштитните антитела се со црна линија. 12 недели се високи и остануваат високи!!! Вие ги терате да се вакцинираат најдоцна во седмата недела кога имунитетот е најсилен. Зошто да се вакцинираат во периодот кога нивната природна заштита е најизразена?, напиша д-р Пановски на својот Фесјбук профил.

Слични Објави