| |

Димитров како Коѕијас поединично ќе ги информира партиските лидери за разговорите во Виена

Министерот за надворешни работи Никола Димитров на поединечни средби ќе ги информира претставниците на државниот врв и политичките партии за разговорите за името, соопштија од МНР. Од Владата информираат дека лидерска средба за процесот на разговори за името нема да има. Се уште не е познат редоследот на средбите со лидерите што Димитров треба да ги одржи.

 

Слични Објави