Емад Мехмети: Кој не гласа за рушење на ДУИ е со ДУИ- Точка!

/

Коментирајќи ги последните политички случувања во земјава околу можноста за создавање ново мнозинство во Собранието, новинарот Емад Мехмети кусо напиша: „Кој не гласа за рушење на ДУИ е со ДУИ. Точка!“

Мехмети понатаму додаде: „Политичарите често ги мешаат принципите со зеленчукот(parimet me perime), како на купопродажен пазар. Значи, треба да знаете дека некои од нив, кога зборуваат за принципи во нивните очи свирка „зеленчукот“ евра – долари итн.“Претходна статија

Костадинов: СДСМ ќе се реорганизира, но европскиот пат на државата мораме да го изодиме

Следна статија

Данска повторно воведува ковид пропусници

Најново од Вести