EMILY NAILS СО РОМАНТИЧЕН МАНИКИР ЗА ДЕНОТ НА ВЉУБЕНИТЕ

Нека вашите нокти изгледаат убаво во секое годишно време!

Во пресрет на двојниот празник на 14 февруари, Свети Валентин (Денот на вљубените) и Свети Трифун (Празникот на лозарите и доброто вино), погледнете една галерија со идеи за романтичен маникир од Emily Nails , избирете ја онаа која ви се допаѓа најмногу и се вклопува во вашиот стил!