ЕСЕНСКИОТ МАНИКИР ОД EMILY NAILS

Со доаѓањето на секоја нова сезона, ја обновуваме нашата гардероба. Ние додаваме нови ткаенини, бои, кројки, дезени. Во нашата гардероба за есен / зима има и светли бои. Истото важи и при изборот на маникирот. Во прилог на земјените и темни тонови, Emily nails вклучува убави бои кои потсетуваат на пролет и лето. Денес во нашиот моден дел, делот за убавина, ги споделуваме со вас неколкуте раскошни идеи за есенски маникир од Emily nails.

loading...

Отсега можете да ја следите и на инстаграм профилoт emilytopnailsloading...