|

Фондација „Единство“ подели пакетчиња на дечињата од фолклорен ансамбл „Љупчо Сантов“ од Оризари Кочани

Фондациjaта „Единство“ и годинава раздаде новогодишни и божикни пакетчиња на дечиња од градот Кочани.

„Продолжувајки ја традицијата од претходните години, по повод новогодишните и божиќните празници членови на Здружението, Фондација Единство-Кочани, оваа година доделија пакетчиња на децата од Фолклорен Ансамбл Љупчо Сантов – Оризари, Кочани“, велат од Фондацијата.

Фотографии од убавиот настан можете да видите овде.

Слични Објави