ФОТО: ИМЕТО ГО СМЕНИВМЕ, АМА ДУПКИТЕ ОСТАНАА-ПОДЛАБОКИ И ПОШИРОКИ

/

Наш редовен читател понесен од еуфоријата по постигнатиот договор за името со Грција, денеска ни испрати неколку прекрасни фотографии од населбата Кисела Вода. Сума сумарум името го сменивме, ама дупките останаа, па да се надеваме дека сега откако Грција ќе не „пушти“ во ЕУ, Брисел ќе дојде на „Мариовска“ ќе ја „раздели“ од нејзините дупки.

 

Претходна статија

ЗАЕДНИЧКА ИФТАР ВЕЧЕРА ВО ПРЕСРЕТ НА РАМАЗАН

Следна статија

ЈАВНА РАСПРАВА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СТРАТЕГИЈА ЗА САЈБЕР БЕЗБЕДНОСТ

Најново од Вести