(ФОТО) ПАЗЕТЕ СЕ ОД БУГАРСКИТЕ ЏИПОВИ ГАЗАТ ЛУЃЕ ПО УЛИЦИ

//

Реално џипот е германски, оти во Бугарија се’ уште не се произведуваат BMW X6-ки, но се разбира тоа е непотребна ситница…

Реално колата е на македонски државјанин кој си земал бугарски пасош за секој случај… Да си има, оти се’ се случува да не дава Господ.Бугарски се само табличките, а македонски се кликовите предизвикани од моронскиот наслов смислен од трустот на мозоци на Вечер.мк.

Претходна статија

5 ЗНАЦИ КОИ ПОКАЖУВААТ ДЕКА ГО РАБОТИТЕ ОНА ЗА КОЕ ШТО СТЕ РОДЕНИ

Следна статија

ВО ПОЛСКА ОТВОРЕН НАЈДЛАБОКИОТ БАЗЕН НА СВЕТОТ

Најново од #БолиНаМајка