| |

(Фото) Повторно демолиран клубот „Цар Борис III“ во Охрид

Просториите на клубот ,,Цар Борис III” од Охрид повторно демолирани. Не прекинуваат провокациите и нападите врз бугарските клубови во земјава. Во текот на ноќта се искршени стаклата на влезот на просториите во кои се наоѓа клубот на здружението на граѓани ,,Цар Борис III”- Охрид.

Нападот се случил околу 2 часот после полноќ, не информираа претставници од клубот кои ни ги испратија и следните фотографии. Очекувајте детали во текот на денот.Слични Објави