ФОТО: ТРЕБАШЕ ДА ЈА ОДНЕСАТ АМБАСАДОРКАТА НА САД ВО ДИВАТА ПИЦЕРИЈА НА НЕФИ

//

Сите ја знаеме убавината на црквите и манастирите во Охрид. Од Американската амбасада на САД објавија фотографии од прошетката на новата амбасадорка н.е. Кејт Мери Барнс во балканскиот Ерусалим. Но љубезните домаќини можеле да ја однесат амбасадорката и во новата дива пицерија на локалниот шериф Нефи Усеини. Чисто таа самата да види како се поврзуваат убавото и незаконското.

Претходна статија

ПРИВЕДЕНИ СТРАНСКИ ДРЖАВЈАНИ – ДОШЛЕ КАКО ТУРИСТИ, ЗАВРШИЛЕ КАКО ГРАДЕЖНИ РАБОТНИЦИ ВО СКОПЈЕ

Следна статија

ЛУДИ РАБОТИ!

Најново од Вести