ФОТО: ЗА ДА ИЗВАДИТЕ ПОСМРТНИЦА ВО МИНИСТЕРСТВО ЗА ПРАВДА ТРЕБА ДА СИ ЗЕМЕТЕ ГОДИШЕН ОДМОР

/

Наш читател ни ја испрати следната сторија поврзана со „ефективното“ работење на администрацијата вработена во Министерството за правда.

По поднесено барање за извод од матична книга на умрените во Куманово пред еден месец, со барање за одобрување по службен пат, службите од Скопје не го одобрија, бидејќи никој не ни го виде, туку ме препраќаа од еден на друг шалтер, за на крај раководителот на Одделот да си ја превземе одговорноста за ефикасноста на службеници со кои менаџира.

Погледнете каква е ситуацијата на самите шалтери:


Претходна статија

ПРАКТИЧНИ РЕШЕНИЈА ЗА ПРОБЛЕМИТЕ НА МЛЕЧЕН

Следна статија

КАРАКАЧАНОВ ПРЕД КАНАЛ 3: СОВЕТНИК НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА МАКЕДОНИЈА ШПИУНИРА ВО БУГАРИЈА

Најново од Вести