(Фото) Здраво, лето…

„Етјуд-и-те на Софија“ е една повеќе од прекрасна facebook страница, којашто ни ги покажува убавините на бугарскиот главен град преку уметнички слики од секојдневието…Претходна статија

(Фото) Този окупатор не е окупатор или како ѕверствата се мерат со различен аршин

Следна статија

Една статистика на населението во Македонија од 1882 година

Најново од Фото