(ГАЛЕРИЈА) ИДЕИ ЗА ПРАЗНИЧЕН МАНИКИР ВО ТЕМНО СИНА БОЈА

Празниците се ближат и скоро секоја девојка го планира својот изглед за забавите што следат. Од облека, фризура, шминка па се до изгледот на ноктите.

Ако сѐ уште немате идеја како да ги направите Вашите нокти, погледнете ја галеријата: