| |

ГДУ ШТИП ГИ КАНИ ГРАЃАНИТЕ НА ПРОСЛАВА ПО ПОВОД ЕДНА ГОДИНА ОД ОТВОРАЊЕТО НА ЛОКАЛНИОТ КЛУБ

„Почитувани сограѓани, пријатели, членови и симпатизери на Граѓанско Демократската Унија- ГДУ, на 24-ти ноември 2019 година, во 18 часот, во големата сала на хотел „Оаза“ ве покануваме на прослава по повод една година од отворањето на локалниот клуб во Штип. Поканата е отворена за секој од вас, повелете ќе ни биде чест заедно да го одбележиме овој наш мал јубилеј!

Вистината е најсилното оружје!“, се вели во поканата на ГДУ-Штип.

Слични Објави