| |

ГЛИГОРОВА: ДРЖАВАТА ТРЕБА ДА СФАТИ ДЕКА ВО МОМЕНТОТ СЕ РАБОТИ ЗА ОПСТАНОКОТ НА ЛУЃЕТО

Погледнете го видеото во кое носителката на листата за ИЕ1 Ана Глигорова од коалицијата „Движење на Слободни граѓани“- ГДУ зборува за извршувањата, каматите, банките и правдата во вонредна состојба.

Слични Објави