ГРАДОНАЧАЛНИК КОЈ ГОТВИ ИГРА И ГИ ЗАБАВУВА ГРАЃАНИТЕ ЗА ВРЕМЕ НА КОРОНА КРИЗАТА

/
Претходна статија

МВР СО ДЕТАЛИ ЗА ВЧЕРАШНАТА ЛИТИЈА ВО СТРУГА

Следна статија

ВЛАДА: ОДЛУКА ЗА СКРАТУВАЊЕ НА ЗАБРАНАТА ЗА ДВИЖЕЊЕ ЗА ВРЕМЕ НА ВИКЕНД

Најново од Вести