И. НИКОЛОВ: ПО ЗАБЕЛЕШКИТЕ НА БРИСЕЛ МЕТЛАТА ТРЕБА ДА ЗАИГРА ПРВО КАЈ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО И ФЗОМ

//

„Не само што не се прави ништо, туку и она што постоеше не е во функција. Брисел ни вели немате програма за рано откривање на рак на дојки! Министерот Филипче и Министерството за здравство освен овие укори од Брисел, има многу други пропусти како оној на пример со епидемијата на морбили. Целосно фијаско заради доцнење на мерките за теренска вакцинација и вакцинација на медицинскиот персонал. Затоа тоа метлата треба прва да заигра во Министерството за здравство и во Фондот за здравствено осигурување.“ , вели д-р Игор Николов, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ.Претходна статија

БУМ, БУМ, КА-БУМ!

Следна статија

КОНЦЕРТОТ НА СТИНГ ПОЧНУВА ВО 22 ЧАСОТ ЗАРАДИ ПЛАСМАНОТ НА ВАРДАР ВО ФИНАЛЕТО НА ЛИГАТА НА ШАМПИОНИ ВО РАКОМЕТ

Најново од Вести