ИГРАА ЧОЧЕК КОГА БЕА ГОТОВИ, А СЕГА ЕВН ЈА ИСКЛУЧИ СТРУЈАТА ВО ТУНЕЛИТЕ НА ПАТОТ ДЕМИР КАПИЈА-СМОКВИЦА

Од ЕВН е најaвено дека напојувањето на тунелите на патот Демир Капија – Смоквица од страна на Демир Капија ќе биде исклучено неколку денови. Од оваа причина напојување ќе има само од страна на Удово. Доколку дојде до прекин во напојување од двете страни сообраќајот на автопатот Демир Капија – Смоквица во двете насоки ќе се одвива под посебни услови во тунелите, јавуваат од АМСМ