ГИФ: ВИДЕТЕ КОЛКУ ИЗНЕСУВАЛ БРУТО ДОМАШНИОТ ПРОИЗВОД НА НАЈРАЗВИЕНИТЕ ЗЕМЈИ ВО СВЕТОТ ОД 1971 ДО 2017 Г.

Податоците се во милиони долари… а да и Југославија ја нема во списокот, иако според некои наши сограѓани била „треча светска сила“ :).