Претходна статија

З. СИТНОВСКИ-СИТНА: МНОГУ Е ВАЖНО ДА ЗНАЕШ КОЈ СИ И ОД КАДЕ ДОАЃАШ

Следна статија

ФОТО: ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ВИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА ТАГАТА…

Најново од Магазин

(Видео) Проф. Павлов: Ги повикувам на дијалог двата синода во Софија и во Скопје, БПЦ треба да заземе поактивна позиција во однос на црквата во РС Македонија

Македонската православна црква би требало да биде автономна во рамките на Константинополската патријаршија или да речеме