| |

КОЧО АНЃУШЕВ НАЈАВИ ПОВЛЕКУВАЊЕ ОД ПОЛИТИКАТА

Вицепремиерот за европски прашања, Кочо Анѓушев најави повлекување од политиката по изборите во април наредната година.
Премиерот Заев, прашан за став за ваквата одлука на Анѓушев, истакна дека ќе разбере ако Анѓушев сака да се посвети на своите компании.

„Тој е повикан од коморите за овој мандат. Анѓушев е сопственик на сериозни фирми и ќе имам разбирање ако сака да се посвети на своите компании. Тој е одговорен политичар и верувам дека ќе ги завршиме работите“, истакна Заев.

Слични Објави