КОЈА Е УЛОГАТА НА ЗОКИ КИЧЕЕЦ ВО СЛУЧАЈОТ „РЕКЕТ“?

Од неофицијални извори дознаваме дека после неколкуте конфликти и лични пресметки меѓу рекетираниот бизнисмен и второобвинетиот во случајот „Рекет“, тие биле здобрени од многу влијателен заеднички пријател. Во знак на извинување и добра волја, второобвинетиот се согласил да помогне околу судските неволји на бизнисменот, влегувајќи во улогата на посредник во случајот. Дали овие тврдења се шпекулација или вистина, ќе покаже истрагата, која е во тек.