КОЛЕВ КОНТРА АНГЕЛОВ: НЕСПОСОБНИ СТЕ!!! ЗАМРЗНАТА КОКОШКА ЌЕ ВИ ИЗБЕГА

Погледнете што се случува кога „ќерамида“ патриот ќе налета на Александровист…

Претседателот на Граѓанско демократска унија-ГДУ, Петар Колев му кажа на Стојанче Ангелов дека секогаш кога службите или МВР ќе потфрлат вината се бара во Бугарија. Како што вели Колев, така било и со атентатот на Глигоров, така е и сега со бегството на Груевски.