КОЛЕВ: „КУМ“ КАКО ДОКАЖАН НАЧИН НА ФУНКЦИОНИРАЊЕ ВО МАКЕДОНИЈА

//

„Кум“ како начин на функционирање е докажана пракса во Македонија.Се е исто само њега нема ?Кумот Ставрески министер за финансии за да не му гори ќесето и да е полно, кумашинот Зекири ген. Сек. на влада ?“, напиша на facebook претседателот на ГДУ Петар Колев, како реакција на именувањето на Мухамед Зекири за генерален секретар на Владата на РМ.

"Кум" како начин на функционирање е докажана пракса во Македонија. Се е исто само њега нема 🙂 Кумот Ставрески министер за финансии за да не му гори ќесето и да е полно, кумашинот Зекири ген. Сек. на влада 🙂

Posted by Petar Kolev on Среда, 25 ноември 2020

Претходна статија

(ВИДЕО) ГЕНЕРАЛ АНГЕЛОВ: НЕ ТРЕБА ДА ЈА ЗАТВОРАМЕ ЦЕЛАТА ДРЖАВА, АКО МОЖЕМЕ ДА МЕНАЏИРАМЕ СО ПРОБЛЕМОТ

Следна статија

ЕВН: УТРЕ ПОВЕЌЕ ДЕЛОВИ НА СКОПЈЕ ЌЕ БИДАТ БЕЗ СТРУЈА

Најново од Вести